Sarjavinkki Yle Areenaan: Ennen kuolemaa

Itse en katso lineaaritelkkaria käytännössä ollenkaan ja suoratoistopalveluissa on aina sama ongelma; eihän täällä ole mitään katsottavaa. Ja sitten päätyy tuijottamaan mijoonatta kertaan Sinkkuelämää tai Gossip Girliä. Ei sillä, että noissa edelleenkään mitään vikaa olisi, mutta silti. 

Siksi rakastankin sitä, että joku vinkkaa tarjolla olevista hyvistä sarjoista. Säästyy itseltä se etsimisen vaiva.

Joten laitan hyvän kiertämään;

Yle Areenasta löytyy aivan helmi ruotsalainen trilleri, Ennen kuolemaa ja mikä tärkeintä, kaikki jaksot saatavilla. Sarja taitaa tulla myös ihan kanavan puoleltakin, mutta Areenan kautta voi ottaa kunnon maratoonin ja valvoa vaikka yön tai kaksi läpeensä, kuten minä olen tehnyt. Mutta sarja on erinomainen, jopa ehkä parempi kuin Silta, joka sekin oli aivan loistava. 

Toinen sarja. jota Areenasta suosittelen on Handmade’s Tale. Tämä toki palkittuna tuotantona aika monella varmaan onkin katsottavien listalla. Näitä jaksoja ei vaan vielä ole Areenassa kuin kolme, joten joutuu odottelemaan vähän enemmän (mistä en siis itse yhtään pidä). Mutta jos heinäkuussa on loma, niin tästä tekemistä heinäkuun öiksi. Tämän sarjan kohdalla viihdyke-sanan käyttö tuntuu hieman groteskilta. Sen verta kammottavaa katsottavaa tuo oikeasti on.

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: