Sisustushaaveita

Vaikka puolittainen ostolakko rajoittaa hankintoja, haaveilemista se ei estä. Kesällä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun muutimme tähän nykyiseen kotiimme ja saimme samalla edelliseen verrattuna +30 neliötä lisää tilaa. Ainoat hankinnat mitä tähän asuntoon tuolloin tehtiin olivat sivupöytä, työpöytä sekä Hay Hae -tuoli. Kaikki muu meillä oli ennestään liki puolet pienemmässä kämpässä, joten ilmeisesti ovat sitten turvonneet tai jotain, koska ei tämä nyt mitenkään tyhjyyttään huuda. Kai.

No mutta, edelleenkään ei mitään isoja haluja listalla ole, mutta pari juttua olisi kiva. Ja ehkä jopa perusteltu seitin ohuella tarpeella.

Meillä ei ole olohuoneessa muuta kuin kattovalaisimet ja M-kokoinen TuplaKupla, joten joku epäsuoraa valoa antaa artikkeli voisi olla ihan paikallaan. Jielden Loft D9406 on ollut sisustuksen bucket listalla jo edellisessä asunnossa, eikä se osoite hiipumisen merkkejä. Lamppu on kevyt, sopivan industrial-henkinen ja klassikko. Mutta koska haluan nimenomaan tuon kuusiosaisen jalan, saa ollakin listalla vielä hetken. Hinta on sen verran suolainen, jotta juuri nyt ei ole liikenevää. Ellen sitten satu löytämään secondhand -versiona jostain.

117569506_1.jpg

Toinen kuviteltu tarve on musta Jakkara 60. Tästä suunnittelen itselleni yöpöytää. Tällä hetkellä minulla on käytössä Zara Homen kirkas taittopöytä, joka kyllä myös oikein kiva, mutta olen kaavaillut sitä parvekkeelle ja tuo jakkara sopisi täydellisesti korvaaman sen. Lisäksi musta toisi vähän kaivattua särmää muutoin liki täysin valkeaan makuuhuoneeseen.

60-jakkara

 

Kolmas asia on uusi lamppu keittiöön. Tästä en ole kuitenkaan ihan varma, koska vaikka Lokki-valaisimesta pitäminen on kai niin unpopular opinion, jotta daa, niin silti olen pääsääntöisesti siihen melko tyytyväinen. Flos 2097/30 -valaisimesta haaveilen aina silloin tällöin, mutta en oikein osaa päättää, olisiko se vähän liian too much vai ei. Pitäisi päästä sovittamaan.

2097/30-kattokruunu

Mut se mikä on hyvä juttu on se, jotta yksikään näistä ei ole Hullareilla tarjouksessa. Eli pelkkää säästöä taas.

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: