Farkut persjalkaiselle (ja hieman pullukalle) painonnostajalle eli maailman paras farkkukauppa

Koska olen onnistunut vuosien varrella kerryttämään melko kohtalaisen reiden ja suurehkon takapuolen, on oikean mittasuhteen omaavien farkkujen löytäminen aina ollut hieman haastavaa. Tämä kun vielä yhdistetään lyhyisiin nivelten väleihin (kuten hierojani kohteliaasti ilmaisi säärieni pituudeen) aletaan olla mahdottoman äärellä. Kunnes eräällä Amerikan matkallani astelin sisään paikalliseen halpavaateketjuun, American Eageliin, ja voi taivas mikä persjalkaisen farkunostajan paratiisi tuo kauppa onkaan. Löytyy mittaa, mallia ja väriä hyllymetreittäin. Farkut on supermukavia jalassa heti alkumetreiltä, kiitos melko suuren elastaaniprosentin ja ainakin omassa käytössä säilyttänee kuosinsa ja värinsä hintaansa nähden oikein asiallisena. Myös mustat. Olen raahannutkin  näitä reissuilta useampia pareja (liikkeissä on käytännössä aina tarjous, jolla kaksien farkkujen ostaja saa toiset puoleen hintaan).

Aiemmin heidän verkkokauppansa ei toimittanut lainkaan Eurooppaan, mutta nyt on jo hetken saanut tännekin tilattua. Toimitus näkyy olevan ilmainen, mutta verot ja tullit tulee tietty päälle, joten se tietty vähän nostaa hintaa. Mutta vaikka nämä lankeaisivatkin maksettavaksi, on noiden lähtöhinta sen verran ok, jotta kannattaa kyllä laittaa tilaukseen. Ja halvemmaksi se tulee joka tapauksessa, kuin hakureissu New Yorkiin.

Omat suosikit ovat ehdottomasti ylemmän kuvan Skinnyt sekä alemman kuvan Jeggign-mallit.

0432_2045_939_ob

0431_2262_413_os

Ja mikä parasta (sen lisäksi että saatavilla on kaikista malleista myös short – versio) merkin koot on aivan normaalit. Eli ei tarvitse valita yhtä tai kahta kokoa isompaa, kuten joidenkin ketjuliikkeiden valikoimissa on tapana (ja silti ei mahdu hartiat sisään, vaikka on isoin koko mitä hyllyssä on).

Zalandollakin näyttää joitakin malleja olevan, mutta valikoima on tietty suppeampi. Eli suosittelen kyllä tilaamaan tuolta, jos on farkun vajetta. Tai sitten pyytämään tuliaisina, jos joku kaveri on Amerikkaan menossa.

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: