Suunnitelmat on tehty muutettaviksi -etenkin lomasuunnitelmat

Kirjoittelin tuossa jonniin aikaa sitten lomasuunnitelmista, tai no enemmänkin haaveista ja siinä kohtaa näytti vielä siltä, että hiellä ja verellä ansaitut lomapäivät kulutettaisiin Lofootteja kierrellen. No, aina tai edes yleensä, ei mene niin kuin suunnittelee ja kävipä niin, että yksi asia johti toiseen ja totesimme, että kiinnostelisi kuitenkin ehkä lennähtää Atlantin toiselle puolelle ja käydä pienellä road trip -tyyppisellä reissulla itärannikolla. Eli nyt sitten kyttäillään makuupussitarjousten sijaan halpoja lentoja syyskuulle joko NYC:n tai Bostoniin. Tavallaan olen ehkä salaisesti tyytyväinen, jotta asia sai tämänmoisen käänteen, koska NYC on henkinen kotini (Saalbachin ja ulkosaariston lisäksi), enkä ole nyt kolmeen vuoteen päässyt siellä käymään. 

img_3631.jpg

Koska reissuja on suunnitteilla joululle ja keväällekin, on budjettimme hyvin maltillinen. Toivon saavani lennot alle 400 eurolla, mieluiten lähempänä kolmea, majoituksessa suositaan mahdollisimman pitkälle Airbnb -tyyppisiä ratkaisuja ja safkat haetaan sieltä mistä halvalla saadaan. Tokipa tämä ei juurikaan poikkea normaalista matkustusformaatistamme, mutta varsinkin tuo NYC on sen verran hinnakas halvimmillaankin, että vaatii vähän suunnitelua, jottei koko matkakassa pala siellä.

Jos kaikki menee niin kuin on ajateltu, aloitamme reissun Bostonista. Lapsuudenkaverini asuu vajaan puolentunnin ajomatkan päässä sieltä, joten pari ensimmäistä päivää olisi ajatus viettää heillä. Tämän jälkeen kaikki onkin auki. RockPort ja Manchester-by-the rannikolla kiinnostaisi ja ovatkin päivämatkan päässä kohteestamme, mutta lisäksi haluaisin käydä CapeCodilla tai Marthas Vine Yardilla. Ratkaisun paikka onkin oikeastaan siinä, kuinka monta päivää haluaa viettää Nykissä. Lomapäiviä olemme koko reissuun budjetoineet maksimissaan kaksi viikkoa, joten ihan mahdottomia aikoja ei pysty vaikkapa tuolla CapeCodilla oleilemaan, jos Nykiin haluaa vaikka viitisisen päivää jättää. 

img_3623.jpg

 

img_3628.jpg

Mutta koska ei ole vielä edes lippuja, on kaikki mahdollisuudet auki (kohteen muuttumista myöden). Reissujen suunnittelu on kyllä vaan jotenkin niin ihanaa, melkein yhtä siistiä kuin itse reissaaminen. Ilmassa on semmoista kutkuttavaa jännitystä ja odotuksen väreilyä. Eeppisesti kuumottavin hetki on kuitenkin ehkä se, kun istutu lentokentän loungessa odottamassa koneen lähtöä.

Kuva on edelliseltä reissultamme Cape Codin Provincetownista. Ymmärrätte varmaan, miksi kaipaan sinne takaisin.

 

 

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: