Jos voittaisin lotossa

Innostuin tuossa viime perjantaina, kun Eurojackpotissa oli taas se 90 miltsiä tarjolla, haaveilemaan, jotta mitäpä sitä tekisi, jos moinen, tai edes vähän pienempi summa kohdalle nasahtaisi. Sen verran meni kuitenkin sivuun, että unohdin kokonaan lotota, mutta onneksi se on vielä ensi viikolla tarjolla, jos sitten muistaisin paremmin.

No minkälaisia ajatuksia tuli? 

Hämmentävää oli se, että en oikeasti millään meinannut keksiä, ei lähtenyt laukalle niin sanotusti. Lainat maksaisin toki pois, mutta ei niitä ihan 90 miltsiä ole, vaikka vipu melko tapissa tällä hetkellä onkin. Mutta tuo summa on oikeasti niin iso, että tulee vaan kiukkuiseksi, kun ei keksi mihin sen loppuelämän aikana ehtisi tuhlata. 

img_4225.jpg

No kokeilin, sitten jotta josko pienempi summa, vaikka miljoona, ei olisi tällaiselle keskituloiselle niin vaikea käsittää. Sama homma, lainat pois, auton upgradeus, keittö ja kylppäri remppaan. No, nyt ollaan siinä tilanteessa, että riippuen vähän autoon käytetystä summasta, tilille jäisi tuommoiset vajaa 500k. Sillä nyt ei vielä duunista hypätä pois, jos ei ole muita tuloja. Ja aika paljon saa olla niitä muita tuloja, että voisi pks:n kulurakenteellä jäädä himailemaan. Eli miltsi ei periaatteessa riittäisi. Helpottais kyllä, mutta ei tarjoaisi varsinaista lottovoittajan elämää.

khaolak.jpg

Eli ei riitä, palataanpa takaisin siihen suuruusluokkaan kymmeniä miljoonia. Mitä mä sitten haluaisin? Vastaus oli aika selkeä, en periaatteessa mitään mitä mulla ei jo ole ja mihin mulla ei olisi mahdollisuutta, jos vaan olisi aikaa.

  • Haluaisin treenata enenmän (no okei, voisin treenata jo nytkin enemmän, mutta silleen oikeesti)
  • Haluaisin pelata golfia enemmän, niin että osaisi. Tämän on oikeasti aika kysymys, koska kierrokseen menee helposti siirtymisineeen se 6 tuntia.
  • Haluaisin alkaa taas ratsastamaan. No tähän tarvitaan kyllä rahaakin, nykyisellä kulurakenteella en voi harrastaa siinä määrin kun haluaisin.
  • Haluaisin hiihtää enemmän. Kuukausi tai pari olisi hyvä määrä, Alpeilla ja Uudessa-Seelannissa mielellään. 
  • Haluaisin matkustaa, en hienommissa paikoissa, en kalliimmin kuin nykyään, mutta enemmän ja pidempään.
  • Haluaisin alkaa taas purjehtimaan. Tässä toinen johon tarvitaan rahaa, koska järkevä vene maksaa enemmän kuin mitä tällä hetkellä on mahdollista haalia rahaa kasaan.

saalbach.jpg

Mutta silleen aika tyydyttävä huomata, että oma elämähän onkin aika jees jo nyt, kai se tuo tietty niukkuus lisää asioiden kiinnostavuutta ja sitä kautta palkitsevuutta. Mutta let’s face the truth; kyllä mä silti koitan muistaa lotota ens viikolla ja salaisesti toivon, jotta voittaisin. Oishan se vaan siistii, kun sais tehdä mitä huvittaa. Eikä tarviis mennä duuniin. Vaikka ihan siistii sielläkin on, pääsääntöisesti. Ja siitä vielä maksetaan.

 

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: