Meillä on (selfie)peili

Juttu on siksi merkittävä, koska olemme nyt olleet ilman kokovartalopeiliä muutosta asti eli yli puolivuotta. Vanhassa asunnossa peilihommat olit hoidettu liukuovilla ja ne jäivät ymmärrettävästikin sinne. Kapistus on ollut tarkoitus hankkia jo aikaisemmin, mutta tuntemattomattomasta syystä hovihankkijamme Ikea oli jatkuvasti out of stock tämän artikkelin osalta. Ja koska muualla tuollaiset melko kookkaat ja suht ok:n näköiset peilit on melko arvokkaita, oltiin sitten ilman.No, nyt oli sitten Vantaan Ikeaankin haluamaani peiliä saapunut ja kurvasin lauantaina hakemaan sitä. Söin lihapullat ja nappasin peilin kyytiin (ja ilmeisesti vähän jotain muutakin, koska lasku oli 200 €).

Mutta kuulkaa, on se nyt hieno (vaikkei ole edes vielä seinässä kiinni). Ja niin siistii, kun sillä voi ottaa selfien (aikaisemmassa asunnossa peilit olivat niin pimeissä paikoissa, jotta kuvien ottaminen oli käytännössä mahdotonta). Olin niin liekeissä tänä aamuna duuniin lähtiessä,  että nappasin heti kaksi. Toivottavasti oli muuten vika päivä tälle keväälle, kun tarvitsi talvitakkia, ei enää millään jaksaisi.

fullsizeoutput_1186

 

fullsizeoutput_1184

Peili on siis tämä, vaikkei se nyt tuosta kuvasta oikein käy selville.

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: