Viikon ruokaostokset part 3.

Tämä viikon, tai no tarkalleen ottaen ensi viikon, ruokashoppailut on tehty. Ja koska viime viikolla rallattelin menemään kaiken kaikkiaan yli 200e, tuli tälle viikolla vähän niin kuin tasauslasku.

fullsizeoutput_1146

Ostokset maksoivat noin 39€. Salaattia joudun tosin vielä jossain vaiheessa hakemaan, se oli loppu(?!?), mutta siitä ei nyt kovin montaa euroa lisää tule.  Laskua pienentää edellisen viikon ostoskrapulan lisäksi se, että olen ensi viikon tiistaista alkaen yksikseni kuluttamassa kaappien sisältöä. Tai no koirat on, mutta heillä on käytössään ihan eri kaapit. Lisäksi meillä on pakastin turvoksissa kaikenlaisia asioita. Ostamaan jouduin siis vain lähinnä tuoretavaraa, maitoa, koirien leikkeleen, kahvia yms. Leipää ostin vahingossa, sitä ei olisi tarvittu, kun ainoa syöjä lähtee reissuun. Mutta pakastimessahan se säilyy. Lisäksi jotain yksittäisiä tarvikkeita, jotka oli loppu, vaikka nyt esimerkiksi riisikakut.

fullsizeoutput_1144

En malttanut olla kurkkaamatta tämän kuun tapahtumia ja viikkoa ennen tilinpäätöstä ruokaan on mennyt noin 550 €. Luulin itseasiassa että olisi enemmänkin, koska silloin alkukuusta oli niitä tuhlauskampanjoita.

Tekijä: Sanna R.

Toimistotyöläinen, joka olisi mieluummin hiihtämässä, mutta arvostaa liikaa säännöllistä palkkatuloa ja helppoa elämää lähteäkseen. Rakastaa matkustelua, ruokaa, rockia ja CrossFit:ia, joista viimeisimmässä on auttamattoman huono, mutta koittaa olla välittämättä siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: